Gargoyles Quest (losse cassette)

Gargoyles Quest is een platform RPG die toch wel tot de meest ultimieme Gameboy Classics behoort. Diepgaande gameplay en de vele ingame secrets maken deze game tot een must-play voor de oldskool Gameboy liefhebber.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Games
Product
 


Solar Charger

Dat de GameBoy wel batterijen lust, dat weten we allemaal, dus waarom niet de kracht van de zon gebruiken? Deze solar charger kan zonlicht omzetten in energie voor je GameBoy. Zodoende kan je altijd gamen waar en wanneer je maar wilt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Accessoires
Product
 


Tetris (losse cassette)

TETRIS heeft geen verdere introductie nodig. Het beroemde puzzelspel waarin je Tetriminos dient te schikken staat bekend als een van de werelds beste spellen; gemakkelijk om aan te beginnen, maar onmogelijk om mee op te houden!

Er zijn twee verschillende speltypes, A-Type en B-Type. A-type is een spel waarin je het zo lang mogelijk moet volhouden en je uitgedaagd wordt de hoogste score te halen terwijl de Tetriminos sneller en sneller vallen.

In B-Type dien je 25 lijnen weg te werken, en kun je de druk opvoeren door de valsnelheid van elke Tetrimino te verhogen en meer obstakels aan het veld toe te voegen. Ben jij taai genoeg om 'Level 9', 'High 5' aan te kunnen?

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Games
Product
 
Super Star Wars Return of the Jedi

Join the Rebellion and crush the Death Star in a giant 16-meg universe filled with all the action and adventure of the Star Wars finale. The command of five different characters-- from Wicket the Ewok to Princess Leia--and go up against the Empire's worst, from Jabba the Hutt to the Emperor himself! This is it! You're going to need every ounce of Force you're got in you.

€ 59.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Games
Product
 Skate or Die Bad 'n Rad (losse cassette)

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Games
Product
 
Wario Land (losse cassette)

Wees getuige van Wario's wereldberoemde debuut als speelbaar personage in dit eerste spel dat de Wario Land-naam draagt.

In Wario Land: Super Mario Land 3 gaat de hebberige schatzoeker op reis naar Kitchen Island met het plan de schat van de piraten te stelen, om daarmee een kasteel te bouwen dat groter is dan dat van Mario.

In tegenstelling tot Mario heeft Wario wat brute moves tot zijn beschikking zoals de lichaamsdreun, en kan hij verschillende magische bekers vinden die hem in Jet Wario, Bull Wario, en zelfs Dragon Wario zullen doen veranderen!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Games
Product
 


Mario's Picross (losse cassette)

In de in 1995 uitgebrachte klassieker Mario's Picross wachten meer dan 200 uitdagende fotopuzzels om opgelost te worden.

Speel de verborgen foto vrij door de juiste hokjes in het rooster in te vullen. De getallen aan de zijkant geven een hint over hoeveel hokjes er per rij en kolom moeten worden ingevuld.

Wanneer je de puzzels uit de gewone spelvorm hebt opgelost, zal de tijdgebonden spelvorm je picross-vaardigheden echt op de proef stellen.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Games
Product