Strijd der Giganten Dragons

Heel lang geleden leefden draken en mensen samen in vrede. Maar de mens was uit op de schatten die de draken bewaakten. De mensheid wilde de macht en rijkdommen. Natuurlijk verraadde de mensheid de draken. Het land werd opgedeeld in vier elementen om op die manier de draken te scheiden van elkaar. Wanneer de draken samenkomen, zijn ze immers veel krachtiger. In Strijd der Giganten: Dragons speel jij één van de draken en is het jouw taak om de 125 geheime juwelen te verzamelen en om op die manier het rijk der draken weer samen te brengen.

Strijd der Giganten: Dragons is geheel Nederlandstalig en hierdoor voor een breed publiek geschikt. Wanneer je aan Strijd der Giganten: Dragons begint heb je de keuze uit één van de vier drakenfamilies; vuur, ijs, wind en aarde. Je kunt je eigen draak samenstellen door zelf de kleur en vorm te bepalen. Vervolgens ga je op avontuur en vlieg je stad en land af om verschillende soorten draken te vinden. Draken zijn niet alleen je vriend, want sommige draken werken ook tegen je. Je kunt hun zwaktes ontdekken naar de gevonden edelstenen te gebruiken.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Nicktoons Attack of the Toybots

De Toybots vallen aan! Ga samen met de Nicktoons de strijd aan en versla de Toybots.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Laura's Passie Avonturen Schoolmysteries

In Laura's Passie Schoolmysteries stap jij in de schoenen van een dappere, jonge detective die een spannend en duister raadsel op moet lossen op een school! Het is de bedoeling dat je alle hints goed bijhoudt in je blog, en misschien krijg je dan van lezers wel een goede tip? Het grootste mysterie in Laura's Passie Schoolmysteries is ook een zeer persoonlijk myserie, je vader is namelijk verdwenen!

In Laura's Passie Schoolmysteries zal je middels verschillende mini-games moeten proberen om hints te verzamelen en puzzels te ontrafelen. Zo zijn er mini-games om vingerafdrukken te zoeken, maar ook om mensen te ontwijken. Sla alles wat je ziet op in je fotografische geheugen - want dat heb je als detective natuurlijk - en gebruik in geval van nood jouw stoere karatebewegingen!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Micro Machines V4

Micro Machines draait om hele kleine auto's die bijvoorbeeld over keukentafels, door badkamers en over bureau's racen. V4 brengt je ook buiten het huis en laat je racen in de tuin en over het dak.

Ook in deze versie kan je weer racen met vele kleine auto's en kan je power ups oppikken om je te helpen bij het winnen van de race. Zo plaatst een bepaalde power up bijvoorbeeld een enorme hamer op je dak waarmee je je tegenstanders kan platslaan.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Up Video Game

De game UP neemt spelers mee op een exotisch avontuur met Carl Fredricksen en zijn jonge helper Wilderness Explorer Russel.

Spelers kunnen spelen als een van de vier hoofdkaracters van de film, Carl, Russell, Dug de hond of Kevin de prehistorische vogel.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Het Huis Anubis de Donkere Strijd

In “De Donkere Strijd” draait het om vriendschap en natuurlijk om het oplossen van allerlei mysteries. In het spel bevinden zich wel 5 verschillende plekken.

Ben jij samen met de Anubis helden in staat om tot het eind door te gaan? Een spel met heel veel mogelijkheden en een lange speelduur (6-10 uur)!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Brain Assist

In Brain Assist zitten vier verpleegsters met zeer verschillende karakters, die voor je klaarstaan als je moe bent en je hersenen een opkikker kunnen gebruiken. Je hersenen worden in tien kleurrijke minigames getraind op de volgende gebieden: concentratie, geheugen, analyse, instinct en reactievermogen. De resultaten die je in de loop der tijd met de spellen behaald worden door het spel bijgehouden.

De tien minigames verschillen onderling zeer. Zo moet je in Pi and Thagoras de juiste afbeeldingen bij elkaar zoeken, over het scherm verspreidde nummers in de juiste volgorde aantikken in Count-Mania, en verschillen zoeken in twee afbeeldingen in Spot the Difference. Deze en andere minigames zijn in je eentje, maar ook met maximaal vier spelers te spelen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 


Pokemon White Version

De nieuwe generatie van Pokemon is er weer!

In Pokemon Black en Pokemon White is het weer aan jou de taak om de Pokemon kampioen te worden, ditmaal in de volledig nieuwe regio Unova. Een nieuwe Pokemon betekent natuurlijk ook weer nieuwe monsters: maar liefst 156 nieuwe wezentjes zijn toegevoegd, wat het totaal brengt op 651 (!) Pokemon.

Het spel heeft een prachtige mix van 2D en 3D graphics, en kent vele mogelijkheden om met je vrienden te ruilen, te vechten of zelfs minigames te spelen.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

The Tale of Despereaux (losse cassette)

The Tale of Despereaux is een game gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Universal Pictures. Deze film is weer gebaseerd op het boek van Kate DiCarmillo, waarin een Despereaux Tilling, een kleine muis met een groot hart een de magie in een magisch koninkrijk moet terugvinden door de ontvoerde prinses te redden. Ondanks dat Despereaux maar een kleine muis is lijkt hij de enige die haar kan redden, nu moet hij alleen nog de moed zien te verzamelen van een dappere ridder.

De game volgt het verhaal van de film, waar je onder andere avonturen beleeft in een magische keuken, kleurrijke kamers van een kasteel en de donkere kerkers van de ratten. Dankzij een handige trainingsmodus, muisachtige vaardigheden, voorwerpen en de nodige moed help je Despereaux het op te nemen tegen verschillende dierlijke en menselijke vijanden tijdens zijn avontuur om prinses Pea te redden.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Michael Jackson The Experience

Treed in de voetsporen van de grootste entertainer die de wereld ooit gekend heeft. Voel de groove en laat je meeleiden door de grootste hits uit zijn enorme repertoire zoals 'Beat It', 'Billy Jean' en veel meer.

Voor de eerste keer kan je zijn ongelofelijke choreografieen onder de knie krijgen en geef je iedereen het nakijken op de dansvloer.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 


Scribblenauts (Nederlandstalig) (losse cassette)

Bereid je voor op een spelervaring die zo groot is als je fantasie, met Scribblenauts voor de Nintendo DS. Maxwell verzamelt graag sterren. Het is aan jou om hem van A naar B te helpen en deze dierbare eigendommen op iedere mogelijke manier veilig te stellen. En als we 'op iedere mogelijke manier' zeggen, dan bedoelen we dat ook!

Scribblenauts draait om een baanbrekend idee dat je de spelwereld laat manipuleren door ieder woord dat je kunt bedenken op te schrijven op het touchscreen van de Nintendo DS, om vervolgens toe te kijken hoe dat voorwerp in Maxwells wereld tot leven komt. Ziet Maxwell een ster hoog in een boom zitten? Schrijf simpelweg 'ladder' op het touchscreen!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 


Headphones DSi White

DSi koptelefoon, in het wit.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Accessoires
Product
 

Burnout Legends

Lap de vereersregels aan je laars want Burnout is terug! Met Burnout Legends maakt de serie haar debuut op de Nintendo DS in een soort 'greatest hits'-verzameling van de beste circuits, wagens en spelstanden die Burnout zo beroemd hebben gemaakt.

3D graphics, spectaculaire crashes en complete onverschilligheid ten opzichte van andere weggebruikers worden gecomplementeerd door draadloze actie voor maximaal vijf spelers.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Style Boutique

In Style Boutique kun je als styliste je eigen winkel openen en zelf bepalen welke kleding je daarin wilt verkopen. Je kunt meedoen aan modeshows, online naar nieuwe spulletjes snuffelen of het opnemen tegen andere stylistes. Je begint als assistente in een kledingwinkel, waar je mensen adviseert over hun outfits. Elke klant heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, dus moet je goed nadenken over je adviezen om je klanten tevreden te stellen.

Al snel kun je ook je eigen winkel openen. Je bepaalt zelf hoe deze winkel wordt ingericht, voorziet de etalagepoppen van je nieuwste producten, kiest de achtergrondmuziek, verstuurt reclamemateriaal en stelt vast wanneer de uitverkoop begint. Elke tevreden klant brengt geld in het laatje en dat geld kun je goed gebruiken om nieuwe collecties aan te schaffen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

9 Hours 9 Persons 9 Doors

Junpei, a fairly normal college student finds himself involved in a deadly conspiracy that he couldn't have possibly imagined. He awakes aboard an old passenger ferry, dazed and confused he stumbles around the room trying to reclaim his memories. First thing he noticed was a number roughly drawn on the cabin's door. A bright red number 5.

Junpei's memory then returned and he remembered what happened right before becoming unconscious! A mysterious person with a gas mask crossed his mind. He remembered the haunting words he spoke, I'm gonna make you play the game, the Nonary Game' the game of life or death.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Personal Yoga Trainer

Je eigen persoonlijk Yoga Trainer, houdt je training schema bij en krijg tips van je instructeur met deze fitness DS game.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 


Think Again

Na het succesvolle eerste deel Think, nu Think Again voor de NDS, wederom van Ravensburger. Ontwikkel je mentale vaardigheden zoals je kennis, je reflexen en je begripsvermogen. Met Think Again stimuleer je je hersenen op korte en lange termijn.

Bepaal ook je eigen THINK score. Deze score geeft het huidige niveau aan van je mentale vaardigheden. Neem het ook eens op tegen je familie en vrienden in het speltype 'meerdere' spelers. Zo kun je je meten aan je naasten, dat maakt het wel zo uitdagend om te blijven oefenen!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Lego Star Wars 3 The Clone Wars (losse cassette)

LEGO Star Wars III: The Clone Wars is een avontuurlijke actiegame waarin het verhaal van de animatieserie Star Wars: The Clone Wars met een knipoog wordt verteld, in een uniek vrolijk LEGO-sausje. Net als in de andere LEGO-games speel je elk level met twee personages waartussen vrij gewisseld kan worden. Ook is het mogelijk om de game met zijn tweeën door te spelen in de multiplayermodus.

Elk personage heeft zijn of haar eigen specialiteiten, zo kan een Jedi-ridder vechten met zijn lichtzwaard en gebruik maken van speciale krachten, terwijl anderen juist met lasergeweren kunnen schieten. Voor het eerst kunnen spelers ook hele bataljons aan kloontroepen aanvoeren, basissen bouwen, voertuigen laten uitrijden en versterking inroepen.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

X Men Origins Wolverine

Vecht tegen een overmacht en neem op wrede wijze wraak in de vetste actiegame van het jaar. Zaai dood en verderf met de vlijmscherpe klauwen van adamantium, het dierlijke instinct en de herstellende krachten van Wolverine, de meest wrede superheld ter wereld. Ontdek het verhaal achter de creatie van het ultieme wapen. - Vecht je door talloze levels vol spectaculaire en filmische gameplay - Genees botten en spierweefsels in real-time om non-stop te kunnen knokken - Gebruik 100 unieke bewegingen en hak, snij en klief je een weg met Wolverines adamantium klauwen

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Murder in Venice

De jonge studente Vera is in Venetië getuige van de dood van een onbekende man. Nieuwsgierig als ze is, gaat ze op onderzoek uit en belandt ze midden in een spionageaffaire die internationale gevolgen kan hebben. Om een van de grootste geheimen van de Russische inlichtingendienst te ontrafelen moet Vera samenwerken met een voormalige KGB-agent. Maar het is nog maar de vraag of ze hem kan vertrouwen...

Los puzzels op en zoek aanwijzingen in dit verhaal over de opzienbarende ontsnapping van een geniale Tsjechische wetenschapper en zorg dat zijn briljante idee wordt uitgevoerd.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Expeditie Robinson

Beleef het grote avontuur van Expeditie Robinson nu zelf in deze Nederlandstalige game voor de DS. Met Expeditie Robinson ga je het grote avontuur aan, in deze super adventure game! Samen met andere kandidaten moet je zien te overleven op een tropisch eiland.

Praat met de andere kandidaten en maak je verblijf zo comfortabel mogelijk. Het vergaren en bereiden voedsel is van belang, maar zeker niet minder belangrijk is het teamwork en politiek! Zorg dat je in de finale komt en dat jij de enige echte Robinson wordt!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product