88 Heroes 98 Heroes Edition

Het is 8.08 uur op 8 augustus 1988 en de boosaardige Dr. H8 heeft de wereld tot aan het randje van de ondergang gebracht. Zijn eisen zijn simpel: betaal 88 octiljoen dollar binnen 88 minuten anders maken Dr. H8's 88 thermo-nucleaire kernkoppen een einde aan de aarde! Maar wie zal ons redden in deze tijden van nood? De dappersten? De stoersten? Nee... de 88 Heroes!

Bereid je voor om Dr. H8's onderkomen te infiltreren met de vreemdste, domste en meest nutteloze superhelden ooit! Met 88 levels tussen jou en Dr. H8, slechts 88 seconden om elk level te voltooien en de 88-minuten doemsklok die al tikt, moet je 88 unieke personages aansturen - elk met zijn of haar eigen unieke vaardigheden - tijdens een platform-springende, vijand-vernietigende, gevaar-ontwijkende missie om te voorkomen dat de aarde volledig wordt vernietigd!

Kunnen de 88 Heroes de boel redden? Laten we het hopen! Ze noemen zichzelf de besten... maar de besten hadden het te druk...

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Fort Boyard

Steek de drempel van Fort Boyard over en voltooi de uitdagingen!

Betreed Fort Boyard en ga de uitdaging aan met meer dan 10 activiteiten die actie- en feestspellen combineren! Uithoudingsvermogen, behendigheid en doorzettingsvermogen zijn je beste troeven voor het verzamelen van boyard-munten.

Binnenin dit stenen schip op de zee, herbeleef je de spanning van de teams die de grond van Fort Boyard hebben betreden! Ga in de modus solo- of multiplayer de uitdaging aan door alle activiteiten in het Fort te voltooien en alle sleutels te verzamelen die je naar de schat leiden.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Nintendo Switch Joy Con Strap (Black)

Geef je Joy-Con controllers een eigen tintje met dit polsbandje!
Kan zowel met de linker- als met de rechter-Joy-Con worden gebruikt.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Accessoires
Product
 

NBA 2K18

NBA 2K18 treed in de voetstappen van de recordbrekende NBA 2K17. De 2K serie gaat op vertrouwde voet verder als een van de meest authentieke sport franchises in gaming.

NBA 2K18 belooft de serie wederom naar een hoger niveau te tillen en de lijnen tussen game en realiteit nog dichter bij elkaar te brengen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Harvest Moon Light of Hope Special Edition

Op zoek naar een nieuwe start en omgeving, ga je op reis om je nieuwe leven te beginnen. Helaas heeft het weer andere plannen en stort je schip neer door een tropische storm!

Je drijft een klein havenstadje binnen, nu in een puinhoop van de storm, waar een jonge dokter genaamd Jeanne je leven redt. De stad is in verlaten, maar je bent nog nooit een uitdaging uit de weg gegaan! Het is aan jou om te helpen de stad te herbouwen en de vuurtoren te redden ... maar het zal niet gemakkelijk zijn!

Niettemin, met wat hard werk voor het verbouwen van gewassen, het verzorgen van vee en het verzamelen van materialen voor reparaties, zul je in staat zijn nieuwe vrienden te maken, een gezin te stichten, de vuurtoren nieuw leven in te blazen en de stad, je nieuwe thuis, te redden!

Kenmerken:
- Verzamel belangrijke materialen om de stad te herbouwen en de vuurtoren te restaureren
- Voltooi aanvragen van dorpelingen om nieuwe gebieden en items te ontgrendelen
- Speel als een jongen of meisje, ga trouwen en start een gezin!
- Opvallende en nostalgische 'retro plus' nieuwe visuele stijl
- Een viering van het 20-jarig jubileum van Harvest Moon!

€ 26.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Monopoly

Kies je levend bord:
Je stad leeft en evolueert! Investeer in gezellige buurten met sterke unieke persoonlijkheden, en zie hoe ze floreren voor je ogen terwijl je vooruitgang boekt!

Speel altijd en overal:
Dankzij de Nintendo Switch, kan je nu van Monopoly genieten waar je ook wil! Speel thuis op je TV scherm of onderweg in table top modus, en voel de dobbelstenen alsof ze in je hand zitten!

Jouw game, jouw regels:
Speel hoe jij wilt door 1 van de 6 officiële huisregels te selecteren gekozen door MONOPOLY fans van over de hele wereld! De Speed Die modus is ook beschikbaar om je sneller op het bord te laten evolueren.

Hoe meer je speelt, hoe meer je wint!
Neem nieuwe uitdagingen aan en win beloningen!

Daag jezelf online uit!
Vind andere spelers online en daag ze uit in quick matches, of in aangepaste sessies waarin je zelf kiest hoe je speelt! Probeer bovenaan de ranglijsten te staan en alles te bezitten!

€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Call of Cthulhu

Duik in Call of Cthulhu, het officiele videospel dat is geinspireerd op Chaosium's klassieke pen-en-papier-RPG. Ontdek de angstaanjagende mysteries van dit RPG-onderzoekspel, diep afdalend in een wereld van kosmische gruwelen, sluipende waanzin en oude goden in het iconische universum van Lovecraft, 1924.

Privedetective Edward Pierce wordt uitgestuurd om de tragische dood van de Hawkins-familie in hun imposante landhuis op het afgelegen Darkwater Island, voor de kust van Boston, te onderzoeken. Tussen onvriendelijke locals en dubieuze politierapporten wordt het duidelijk dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt. Al snel wordt Pierce ondergedompeld in een angstaanjagende wereld van samenzweringen, cultisten en kosmische gruwelen.

In deze wereld is niets zoals het lijkt. Je geestelijke gezondheid is een onregelmatige factor, maar al te vaak vervangen door waanbeelden. Vreemde wezens, rare wetenschap en schaduwrijke sekten domineren de Cthulhu Mythos, met de bedoeling hun kwaadaardige plannen te realiseren, om het einde van alles te bereiken.

Je geest zal lijden - balancerend op een vlijmscherpe lijn tussen gezond verstand en waanzin, je zintuigen worden verstoord totdat je vraagtekens zet bij de realiteit van alles om je heen. Vertrouw niemand. Kruipende schaduwen verbergen loerende figuren ... en al die tijd bereidt de Grote Dromer zich voor op zijn ontwaken

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Super Chariot

Super Chariot is een kleurrijke platformgame vol humor, waarin een dappere prinses en haar verloofde een koets rondzeulen door grotten, terwijl ze rovers van zich afhouden en schatten verzamelen. Ze zijn op zoek naar een tombe boordevol goud voor het lichaam van de overleden koning. Maak gebruik van de grote wielen van de koets om zo hoger gelegen gebieden te ontdekken, over afgronden slingeren en allerlei indrukwekkende manoeuvres uitvoeren.

Haal in prachtige omgevingen schatten uit de muren van de grotten en ga naar de uitgang terwijl je het opneemt tegen vijanden die jou de schat willen ontnemen.
Super Chariot is een ware uitdaging voor je coördinatievermogen en je gave om puzzels op te lossen. Door samen te werken kun je allerlei nieuwe mogelijkheden ontdekken.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Hori Gamecube Style Battle Pad Mario

''A new challenger awaits!'' HORI gaat old skool met de Nintendo Switch Battle Pad. De contouren van een GameCube controller met de traditionele C-Stick zullen zeer herkenbaar aanvoelen voor elke Smash Bros veteraan, maar met de extra functies zal jij je onderscheiden van de concurrentie.

Anti-snapbacktechnologie voor een grotere stickprecisie en snelle digitale L/R + ZL/ZR knoppen zorgen voor een hyper snelle respons tijd, waarbij de gestructureerde grips helpen om de controller stevig op zijn plaats te houden - zelfs in de meest verhitte gevechten.

Wissel L/R + ZR/ZL-functies om te spelen zoals je wilt, of word echt wild met de Turbo-instellingen. Bedrade USB-controller met 3 m kabel. Met je favoriete Nintendo-personages en kleuren - kies je vechters en maak je klaar voor de strijd! Officieel gelicenseerd door Nintendo.

Kenmerken:

- Officieel gelicenseerd door Nintendo.
- GameCube-Style Controller in speciale Nintendo themas.
- Perfect voor Super Smash Bros.
- Anti-Snapback analoge sticks en turbo-functies.
- Rechtstreeks aangesloten op Nintendo Switch via USB

€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Accessoires
Product
 

Saints Row the Third the Full Package

Het wildste hoofdstuk uit de Saints Row saga in de palm van je handen, voor het eerst op Switch. Breng het gevecht naar Steelport, een ruwe stad ondergedompeld in seks, drugs en (heel veel) wapens. Dit is jouw Stad. Dit zijn jouw regels.

Jaren nadat ze Stilwater hebben overgenomen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van een ordinaire straatbende naar een ingeburgerd merk, met Saints sneaker, Saints energiedrankjes en Johnny Gat bobblehead poppetjes verkrijgbaar in de dichtstbijzijnde shops. De Saints zijn de koningen van Stilwater, maar hun beroemdheid is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het Syndicaat, een legendarisch crimineel broederschap met pionen overal ter wereld, heeft de Saints in het vizier en eist een deel van de koek op.

Weigerend om toe te geven aan het Syndicaat, ga je het gevecht aan in Steelport, een eens zo trotse metropolis herleid tot een stad van zoned onder het juk van het Syndicaat. Neem een tank mee in een skydive, roep luchtaanvallen in op een Mexicaanse worstelbende en verdedig jezelf tegen een militaire macht met louter een seksspeeltje, in de meeste hilarische gameplay scenario's ooit gezien.

Stad der Zonde
Verstoor de wurggreep die het Syndicaat heeft op de wapenhandel en de cyber-misdaad. Ontdek de geheimen van Steelport, waar er actie is op elke straathoek.

Massavernederingswapens
Het is één iets om je vijanden te verslaan, maar nog leuker om ze te vernederen. Hover Jets, menselijke kanonballen en oorlogsvoering met seksspeeltjes zijn een integraal onderdeel van de fun.

Gekke Joy-Con Aanpassingen
Creëer de meest lachwekkende personages ooit gezien, van beroemdheden tot naakte ninja piraten. In elke zondaar zit ook een Saint. Welke gedaante neem jij aan?

Draagbare Over The Top Co-op
Speel alleen, online met een vriend en voor de eerste keer - twee spelers kunnen samen online of in lokale multiplayer spelen. Steelport is nog leuker met een vriend(in)!

The Full Package
Inclusief drie missiepakketten en meer dan 30 DLC items. Alle beschikbare content is inbegrepen op de game card.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Hori Compact Play Stand

Officieel gelicentieerd door Nintendo.
Geniet van het spelen van uw Nintendo Switch in perfecte hoek met de Compact PlayStand van Hori! Vouwt uit om de Nintendo Switch op een instelbare hoek vast te houden door rubberen grepen. Inclusief ruimte voor de oplaadkabel, zodat u tijdens het spelen kunt opladen! Vouwt op voor een makkelijke draagbaarheid.

Nintendo Switch en oplaadkabel niet inbegrepen

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Accessoires
Product
 

God Wars the Complete Legend

Lang geleden was er een prachtig land dat bestond uit drie naties: Fuji, Izumo en Hyuga. Dit land heette Mizuho. De mensen van Mizuho hadden een hekel aan conflicten, eerden hun voorouderlijke geesten en leefden in harmonie met de natuur. Na verloop van tijd begonnen ze gewassen te verbouwen, metaal te smeden en te gebruiken, oorlogen te voeren, de natuur te vernietigen en verzuimden hun voorouders te eren. In de tussentijd leden verschillende locaties in Mizuho aan natuurrampen zoals overstromingen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Om een vernietigende uitbarsting te stoppen, offerde de koningin van Mizuho, Tsukuyomi, haar geliefde dochter Sakuya op de berg, beperkte haar andere dochter Kaguya in een bamboeverbinding in geval van toekomstige rampen en verdween toen. Dertien jaar later is prinses Kaguya uitgegroeid tot een mooie vrouw en haar jeugdvriend, Kintaro, redt haar tijdens een rel. Ze staat op tegen haar 'lot om een offer te zijn', en om haar eigen pad te volgen, ontsnappen ze allebei uit Fuji en reizen ze door Mizuho om de waarheid achter Tsukuyomi's beslissing te ontdekken.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Disgaea 5 Complete

Disgaea 5 Complete is een strategische RPG dat honderden uren van over de top gameplay geeft en voor het eerst dat de core game ook te spelen is on the go!

De game bevat alle 8 extra scenarios, 4 fan favoriete karakters en 3 karakter classes die origineel DLC waren bij de release van Disgaea 5: Alliance of Vengeance.

In game tekst: English and French
In game audio: English and Japanese

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

The Raven Remastered

Londen, 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict: een ravenveer. Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief die jaren daarvoor verdwenen was?

Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans.

Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor ...

- Een klassiek whodunit-avontuur van KING Art, de makers van de serie Book of Unwritten Tales
- Ervaar een spannend misdaadverhaal door de ogen van meerdere personagesKlassieke locaties voor moordmysterie, van een trein in de Zwitserse Alpen, tot een majestueus cruiseschip en het Cairo Museum
- Stemwerk van hoge kwaliteit van een meeslepende cast met eigenzinnige personages
- Volledig geremastered animaties, belichting en haar in Full HD-resolutie

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Wolfenstein II The New Colossus

Amerika, 1961. De moord op de Nazi generaal was een kortstondige overwinning. Ondanks de tegenslagen, houden Nazis hun greep op de wereld. Jij bent BJ Blazkowics, aka 'Terror-Billy', een lid van het Verzet, plaag van het Nazi Rijk en de laatst gevestigde hoop van de mensheid op vrijheid.

Alleen jij hebt het lef, de wapens en neemt het initiatief om terug te keren naar de Amerikaanse Staat. Je vermoordt iedere Nazi die je tegenkomt en bent de held van de tweede Amerikaanse Revolutie.

€ 44.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Silicone Grip Protector

Bescherm je Nintendo Switch tegen stoten en krassen.

Kenmerken:
- Siliconen beschermende behuizing / grip voor de Nintendo Switch
- Beschermt tegen stoten en krassen
- Uniek design voor gemakkelijke toegang tot knoppen, controller en poorten
- Gemaakt van hoge kwaliteit duurzame, lichtgewicht siliconen
- Geeft je extra gevoel en grip tijdens je gameplay

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Accessoires
Product
 

Remilore Lost Girl in the Lands of Lore

RemiLore is een 'rogue-like' anime-avontuur in een kleurrijke wereld waarin spelers hun vijanden hack-en-slashen en verwoestende magische aanvallen inzetten met Lore's speciale krachten! Remi, een gewone middelbare scholier, heeft Lore wakker gemaakt, een magisch een pratend boek dat een zelfbenoemde 'meester' van magie is, samen worden ze allebei in de magische wereld van Ragnoah betrokken, die is overgenomen door mecha-monsters. Remi en Lore moeten samen hun weg zoeken terug naar huis, maar kan Remi echt het ondeugende magische boek Lore vertrouwen? Wie is het mysterieuze androïde meisje 'Choux' en waarom wil ze Lore vangen? Zal Remi ooit haar weg vinden uit de magische wereld en naar huis terugkeren?

Het prachtige 'rogue-like' avontuur, RemiLore: Lost Girl in the Lands of Lore, komt naar Nintendo Switch vanuit Nicalis! De launch editie is voor beperkte tijd beschikbaar en bevat een leuk instructieboekje en een super-kawaii microfiber schoonmaakdoekje voor al je lens- en schermreinigingsbehoeften!

€ 34.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Atelier Lydie Suelle The Alchemists and the Mysterious Paintings

Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings is the 19th instalment in the main Atelier series (which began in 1997), and is the final entry in the 'Mysterious' trilogy sub-series - taking place after the events of Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book and Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey.

In the latest entry players follow the tale of the alchemist twins; the reserved but caring Lydie Marlen, and the eccentric and carefree Suelle Marlen. They both work alongside their father at the family atelier, but due to his inexperience in alchemy they rarely see any customers. Whilst working hard to hone their skills, the duo uncovers a mysterious looking painting, and as they reach out to investigate they are drawn inside a world bountiful with rare materials… perfect for Alchemy! This fateful discovery is just the beginning of the twin's adventure leading them to their joint goal… to run the best atelier in the country.

Enter the Worlds within the Paintings: Discover a variety of beautifully designed worlds as you dive through the paintings into them! Gather a plethora of items for alchemy across over 10 unique worlds - quickly leaping in and out as the player pleases.

Create the best Atelier in the Country: Use the new and improved Synthesis system to refine your alchemy skills as you work towards to the goal of running the best Atelier in the country! For the first time players can synthesise items during battle, allowing them to strategically choose battle options which can turn the tides of battle.

Choose Your Battle Stance: For the first time, players are able to control battle conditions closely thanks to new battle positioning. Characters will pair up in combat, allowing one to take the 'front' and deal blows, whilst the 'back' character will act as a support and quickly act to defend their partner. This allows for a selection of flashy combos and fast paced combat to take place against their foes.

Which Path Will You Take?: Players will be able to take different routes to the game, leading to multiple different endings. Will you become a master of alchemy, focus on your relationships, or go on to take an all new path itself?

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Max The Curse of Brotherhood

Beleef een sprookje voor de hele familie.

Ren, spring en teken (nu zelfs met je vingers!) je een weg door deze spannende platformgame vol actie en uitdagende puzzels. Gewapend met slechts zijn Magic Marker, gaat Max in een vijandige fantasiewereld, het kwaad te lijf om zijn jongere broertje Felix te redden. Ga mee met Max op een ongelooflijk avontuur.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Mario Tennis Aces

Een gloednieuwe Mario Tennis-game met ongekende uitdagingen en spannende wedstrijden komt naar de Nintendo Switch: Mario Tennis Aces!

Mario stapt het veld op in een stijlvolle tennisoutfit en neemt het deze keer op tegen een reeks personages in explosieve tenniswedstrijden. Er zijn meer dan 15 speelbare personages met unieke, kenmerkende eigenschappen!

De nieuwe ontwikkelingen van de tennisgameplay zullen je vaardigheden op de proef stellen. Voorspel aan de hand van de positie en slagen van een tegenstander hoe jij op de beste manier de bal terugkaatst en punten scoort. De game biedt verfijnde tennisgameplay en is gericht op diepe strategieën en onophoudelijke, razendsnelle beslissingen.

De verhaalstand is voor het eerst terug sinds Mario Tennis: Power Tour game op de Game Boy Advance. Deze keer krijg je tennisgameplay met een nieuw smaakje, verschillende nieuwe missies, eindbaasgevechten en meer.

Dankzij de uiteenlopende speelstijlen van het Nintendo Switch-systeem kunnen tot vier spelers samen het veld betreden - waar en wanneer dan ook!

Als je online gaat, kun je een wedstrijd spelen met vrienden of andere spelers. Er worden regelmatig evenementen en online toernooien gehouden, zodat je het op kunt nemen tegen andere spelers.

Daarnaast is er ook de zwaaistand, waarmee je je Joy-Con kunt gebruiken als een tennisracket. Deze spelstand is perfect als je de game op een ontspannen manier wilt spelen met vrienden en familie, of als je gewoon behoefte hebt aan een beetje lichaamsbeweging.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Fallen Legion Rise to Glory

Eerder uitgebracht voor PS4 met Fallen Legion: Sins of an Empire en PS Vita met Fallen Legion: Flames of Rebellion, de Nintendo Switch-versie van Fallen Legion combineert beide verhalen tot één pakket.

Fallen Legion: Rise to Glory
kronieken van het verhaal van Legatus Laendur en Prinses Cecille. Welke kant kies jij om het lot van Fenumia te bepalen?

Fallen Legion: Sins of an Empire
Sluit je aan bij Princess Cecille op haar reis naar huis terwijl ze hordes monsters en een staatsgreep onder leiding van Legatus Laendur bestrijdt. Een afbrokkelend imperium ligt in jouw handen. Zal je de glorie van Fenumia herstellen?

Fallen Legion: Flames of Rebellion
Legatus Laendur, een briljante tacticus geliefd bij het volk, vocht aan de frontlinie van het Fenumische rijk, maar wanneer hij ontdekt waarom het van binnen rot is, zweert hij om de koninklijke familie omver te werpen. Fenumia verslond zijn vaderland - wil je vechten om het terug te eisen?

Reclaim the World of Fenumia
Volg Princess Cecille of Legatus Laendur en ervaar de verhalen van Sins of an Empire and Flames of Rebellion.

Een legioen onder jouw bevel
Bestuur vier personages tegelijkertijd en beheer verwoestende combo-aanvallen in furieuze real-time gevechten.

Stijg op naar de troon
Terwijl je botst met rebellenlegers, neem je een fractie van een seconde beslissingen over hoe je je koninkrijk regeert. Zul je partij kiezen voor het huursoldaatje Prime Legion, de Raad van Prinsen in Palatijnen of het kabbalistische Congres van maart?

Prachtig 2D-artwork

Van de hoektanden op de dreigende manticore van de game tot elke steen in het kasteel van Fenumia, alle kunstwerken zijn met de hand getekend om een verbluffende wereld te creëren.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Youtubers Life

Youtubers Life is de ultieme life simulatie / tycoon videogame waarin je 's werelds grootste content ontwikkelaar in de geschiedenis kunt worden door video's te bewerken, je fanbase te vergroten en jezelf in een rijke stinkerd te veranderen. Maak je personage en begin met het maken van de eerste uitzendingen in de gezellige kamer waar je bent opgegroeid. Houd dagelijkse taken in de gaten en vergroot je populariteit terwijl je te maken hebt met fans, vrienden, familie en time management!

€ 26.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Pokémon Let's Go Eevee!

Pokémon - Let's Go, Eevee! stuurt Pokémon fans op een nieuw avontuur in een vertrouwde omgeving. De nieuwe game heeft veel spelfuncties waarover je in het populaire Pokémon GO ook beschikt. Hiermee is de game perfect voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-games zetten. Begin een epische tocht in de iconische Kanto-regio met de schattige Eevee als partner. In de game maak je gebruik van de unieke mogelijkheden van Nintendo Switch. Zo kun je door met de Joy-Con-controller te zwaaien Poké Balls gooien om Pokémon te vangen en is er de optie voor familie en vrienden om dankzij de nieuwe twee-speler-modus samen te vechten en op verkenning te gaan.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product
 

Compact Metal Stand Super Mario (PowerA)

- Ontworpen om de Nintendo Switch vast te houden voor spelen en opladen in tafelmodus
- Tweepunts articulatie om aan verschillende kijkhoeken aan te passen
- Rubberen pads houden de Nintendo Switch op zijn plaats en antislipvoetjes houden de standaard stabiel
- Opvouwbaar ontwerp past in uw zak en meet 3 'B x 5' L x 1 'D in opgevouwen toestand
- Gemaakt van duurzaam aluminium
- Inclusief een reistas met trekkoord
- Voorzien van officieel Super Mario-ontwerp
- Officieel gelicenseerd door Nintendo

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Accessoires
Product
 

Sine Mora EX

SINE MORA is een horizontale shoot'em up die uitdaging opnieuw definieert en tijd de ultieme factor maakt. In een mix van klassieke shoot'em up-elementen en hedendaagse presentatie is SINE MORA een adembenemende shooter met een verhaalstand die een te ver gaand verhaal weeft en een arcadestand die fans van het genre uitdaagt met diepe gameplay.

Naast vele mogelijkheden tot tijdsmanipulatie biedt SINE MORA meer dan 60 wapencombinaties in prachtige levels die zich vormen naar de vaardigheid van de speler aan de hand van de moeilijkheidsgraad. De soundtrack is gecomponeerd door Akira Yamaoka met eindbaasontwerp van Mahiro Maeda.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Switch Games
Product