Crash of the Titans

In een duister plot hebben de aartsvijanden van Crash, Neo en Nina Cortex, de wezens van het eiland van Crash verandert in monsterlijke gedrochten. De gestoorde en rare Crash Bandicoot lukt het om de controle te krijgen over de enorme monsters en hun enorme krachten tegen elkaar te gebruiken. In Crash of the Titans vecht je dus niet alleen tegen vijftien verschillende monsters, maar ook als deze monsters. Je kunt bovendien hun speciale vaardigheden gebruiken. Sommige monsters kunnen bijvoorbeeld vuur spuwen en anderen kunnen de aarde doen trillen met enorme slagen.

Crash heeft voor het eerst de beschikking over een acrobatisch vechtsysteem. Hij kan slaan en vliegende schoppen uitvoeren, hij heeft meerdere soorten aanvallen en kan aanvallen bovendien blokkeren. Bovendien kun je nieuwe aanvallen en vechtcombinatie's vrijspelen. Bovendien kan Crash nu in bomen klimmen, aan touwen slingeren, van springborden springen en meer. Bovendien kan hij Aku Aku op de grond gooien en op hem surfen en skaten.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

High School Musical 3 Senior Year Dance!

High School Musical 3: Senior Year Dance laat spelers de films herbeleven. Leef mee met de populaire karakters op de bekende locaties. Jij neemt de rol aan van Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad of Taylor. Maar het is ook mogelijk een eigen karakter te creeeren. Er is keuze uit vele outfits en kapsels.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Totally Spies Totally Party

Totally Spies gaat over drie onafscheidelijke vriendinnen die in Beverly Hills wonen. Op een dag ontdekken ze een groot spionage netwerk onder hun huis. Om te voorkomen dat het een en ander uitlekt, wordt het drietal ingelijfd bij de geheime dienst. Zolang hun haar maar goed zit, deinzen de 3 heldinnen nergens voor terug.

Sinds die tijd zijn ze spionnen en werken Clover, Sam en Alex voor WHOOP. Ook in dit derde deel hebben de meiden al hun speciale krachten nodig voor hun bijzondere missie, ze mogen vooral niet te laat komen op het allerleukste schoolfeest ooit.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Epic Mickey

Disney Epic Mickey is het Disney-project van Warren Spector. De hoofdrol in deze game wordt vertolkt door niemand minder dan Mickey Mouse, die tegenover de grote boosdoener Oswald the Rabbit komt te staan.

Oswald the Rabbit, de allereerste cartooncreatie van Walt Disney, is jaloers op het succes van Mickey en roept de hulp in van allerlei andere vergeten Disney-figuren. Samen vervuilen ze vervolgens het hele Disney-universum, waardoor alle kleuren donkerder worden, uitlopen en vervagen. Het is aan Mickey om de held uit te hangen en de wereld te herstellen tot de oude, mooie staat.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Super Monkey Ball Banana Blitz

Super Monkey Ball: Banana Blitz bevat karrenvrachten vol met nieuwe puzzellevels die allemaal speciaal voor de Wii zijn ontworpen. Beweeg de Wii-afstandsbediening om de zwevende platforms te kantelen, laat je aapje alle obstakels op zijn weg ontwijken en rol naar het einddoel. Je kunt je aapje zelfs laten springen door de afstandsbediening even omhoog te schudden.

Er zijn ook tientallen nieuwe feestgames voor meerdere spelers die volledig gebruik maken van de Wii-afstandsbediening, inclusief Whack-a-Mole, Ring Toss en Baseball. Daarnaast maken twee splinternieuwe aappersonages hun opwachting: YanYan en Doctor. Deze vullen de cast aan die reeds bestond uit de oude bekenden AiAi, MeeMee, GonGon en Baby en dit keer hebben alle aapjes hun eigen plus- en minpunten.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Hot Wheels Battle Force 5

Hot Wheels: Battle Force 5 vertelt een avontuur waarbij de helden van het verhaal een kunstmatige dimensie ontdekken, genaamd battlezone. Hier ontmoeten ze een bijzondere levensvorm. Sage is de eerste die ze ontmoeten, en samen met Sage wordt een raceteam samengesteld met de beste wapens en voertuigen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Mario and Sonic at the Olympic Games

De twee grootste namen in de wereld van videospellen ontmoeten elkaar op het grootste podium ter wereld voor een ultieme beproeving van vaardigheid, uithoudingsvermogen en sportiviteit.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen brengt bewoners van het Mushroom Kingdom en het Sonic-universum samen om het tegen elkaar op te nemen in 20 olympische evenementen, van baansport tot zwem- en schietsporten.

De 16 personages worden op basis van hun bekwaamheid onderverdeeld in vier groepen. Sonic en Yoshi maken deel uit van de snelheidsgroep, Mario en Amy Rose zijn allround atleten, Peach en Tails neigen naar de technische kant en Bowser en Knuckles moeten het volledig van hun kracht hebben.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

WWE '12

Elke kampioen moet zichzelf herontdekken, en elke superster ondergaat een evolutie. Met elke uitdaging, altijd klaar om toe te slaan met vernieuwde intensiteit en kracht, is hij herboren - groter, gemener en beter. Eindelijk.... De WWE ervaring die fans eisen is gearriveerd! WWE 12 levert de beste en meest realistische WWE actie ooit!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

De Strijd Tussen Jongens en Meisjes

Ben je klaar voor de ultieme strijd tussen man en vrouw? De jongens tegen de meisjes krijg je de kans om alle vooroordelen onderuit te halen of juist te bevestigen.

Kun jij als man soepel over de catwalk lopen? Krijg je het als vrouw voor elkaar om een band te verwisselen? Zou het dan toch waar zijn dat mannen van Mars en vrouwen van Venus komen? De leukste strijd.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Cocoto Festival Shotgun (Bundel)

Cocoto's vriend Fairy verkeert in groot gevaar! Jij moet haar bevrijden en onderweg zoveel mogelijk vijanden neerknallen. Speel één van de vier helden uit de Cocoto saga en ontdekt meer dan 150 verschillende schietspelletjes. Knallen met de Wii afstandsbediening is nog nooit zo leuk geweest!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

NBA 2K10

NBA 2K10 is gebaseerd op het seizoen 2009-2010 van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. Het is het tiende deel in de NBA 2K-serie en bevat de officiële licentie voor alle teams en spelers. Wekelijks worden gebeurtenissen uit de echte NBA-competitie verwerkt in het spel, waardoor commentaar en ranglijsten in de game aansluiten op wat er op de Amerikaanse basketbalvelden plaatsvindt.

Natuurlijk is het basketballen iets aangepast ten opzichte van de voorgaande delen. Aanvallend dribbelen is vernieuwd, waardoor je op een gebruiksvriendelijke manier de diverse dribbeltrucs uit je mouw kunt schudden. Verdedigend staan spelers actiever opgesteld, zodat ze meebewegen met de aanvaller en het de tegenstander moeilijker maken.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Monkey Mischief

In de late uurtjes na sluitingstijd komt de dierentuin pas echt tot leven in Monkey Mischief. De aapjes zijn echt de baas in de jungle en geen enkel dier is veilig wanneer de klimmende en slingerende dieren zich beginnen te misdragen. Monkey Mischief biedt dan ook twintig verschillende minigames waarin je helemaal los kunt gaan.

De spelletjes in Monkey Mischief variëren van trefbal met aapjes en het gooien van rollen toiletpapier op gasten, tot het spelen met waterkanonnen en het verstoppen van eten voor de hongerige leeuwen. Je kunt hierbij kiezen uit vier verschillende aapjes om mee te spelen, om vervolgens te beginnen aan de Story-modus of een snel potje met meerdere spelers in de Quick Play-modus.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Agatha Christie Evil Under The Sun

De beroemde detective Hercule Poirot is precies op tijd terug om de moord op een beroemde actrice te onderzoeken. En dat terwijl hij net lekker zou gaan genieten van zijn vakantie. Als Poirot onderzoeken spelers een tropisch eiland op zoek naar aanwijzingen en duiken ze dieper in de mysterieuze relaties tussen meer dan twintig personages. Eén van deze mensen moet de moordenaar zijn.

De ontwikkelaars hebben in deze adventure een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de vorige Agatha Christie-spellen. Zo is het inventarissysteem meer gebruiksvriendelijk gemaakt, hebben de keuzes die je maakt tijdens de dialogen ook echt invloed op de gebeurtenissen, is het detectivewerk minder repetitief en zijn de omgevingen en gebieden die je onderzoekt afwisselender.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Nitro Bike

In de Wii-game Nitrobike racen spelers op twintig verschillende parcoursen en 42 evenementen op raketaangedreven motoren. De kleuren van de motoren en de kleding van hun berijders zijn daarbij naar hartelust aan de wensen van de speler aan te passen.

Spelers kunnen in Nitrobike de carrièremodus doorspelen, racen tegen de klok, en racen tegen andere spelers in de online en offline multiplayermodi. Bovendien bevat het spel een bowling-minigame. Hierin moet je je motor te pletter rijden tegen de kegels.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Tony Hawk's Downhill Jam

Doe mee aan een competitie vol topsnelheden en hoge risico's over de steilste hellingen ter wereld - van de rotsachtige bodems in Machu Picchu tot de straten van San Fransisco en vele andere unieke locaties zoals Hong Kong, Edinburgh en Rio de Janeiro. Laat de vonken van je skateboard afschieten en laat het grind en stof opspatten als je de heuvel afscheurt in een adrenaline opwekkende rush. Doe alles wat nodig is om vooraan te komen.

Race naar beneden door drukke, interactieve straten, terwijl je op volle snelheid trucs uitvoert en tegenstanders van je af houdt in levendige, bevolkte omgevingen. Tony Hawk's Downhill Jam is ontwikkeld voor het innovatieve en intuatieve Wii-systeem en levert een unieke nieuwe gameplay-ervaring af met behulp van de Wii-afstandsbediening.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Star Wars The Clone Wars Republic Heroes

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes laat de spelers vechten met hun favoriete karakters uit de animatieserie. Bekende gezichten als Anakin Skywalker, Obi-wan Kenobi, en de Clone kapitein Rex. Het verhaal van Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes overbrugt de verhalen van het eerste en het tweede seizoen van de animatieserie. De speler leert in Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes meer over de mysterieuze jager Cad Bane en er zal gejaagd worden op supervijand Kul Teska van de Skakoan.

In Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes zal jij je een weg moeten banen langs de vele Separatist droids met je lightsaber, jouw Force krachten en lenige bewegingen. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om de krachten van de droids te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om de besturing van een droids over te nemen, en zo verandert jouw vijand plotseling in een handig hulpje!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Pro Evolution Soccer 2008

Speciaal ontworpen om gebruik te maken van de mogelijkheden van de Wii Remote, brengt Pro Evolution Soccer 2008 al het realisme van Pro Evolution Soccer naar de Wii, maar met een meer team-georienteerde besturing.

Dit Wii spel maakt gebruik van open ruimte en de uitbuiting van openingen in de verdediging door precieze passes, die essentieel zijn om kansen te creeeren. De Wii versie van PES 2008 breidt deze elementen uit, en geeft spelers met gebruik van de Nunchuck en de Wii Remote controle over zowel de speler, de bal, en degenen daaromheen.

€ 0.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Tony Hawk's Proving Ground

Net als in voorgaande delen baan je je een weg door (neven)missies, geheime plekken en minispellen. Maar nu worden statistieken bijgehouden, kun je tijdens het spelen wisselen van personage om een doel te bereiken of gewoon skaten zoals jij dat wilt. Je bent natuurlijk niet alleen in de stad. Gaandeweg de game ontmoet je diverse professionele skaters die meer dan bereid zijn jou hun speciale trucs te leren.

Maar pas op voor onschuldige omstanders: rijd ze niet omver. Voor de allereerste keer in de Tony Hawk franchise moet je namelijk burgers en voetgangers in de game imponeren om respect op te bouwen. De voetgangers kijken toe wanneer je trucs uithaalt, lachen als je dreigt te vallen en stompen je in je maag als je hen aanrijdt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Sonic Unleashed

Daar komt hij weer, je favoriete karakter: Sonic. Dit keer in een avontuur dat de klassieke 2D gameplay combineert met een next gen game van formaat. Sonic beweegt zich in een rijke wereld waarin je het verloop bepaalt.

De wereld is gebroken door de gevaarlijke Dr Eggman, het is aan jou om de aarde te maken. Je komt terecht in een race tegen de tijd om de aarde te redden!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Donkey Kong Jungle Beat

Als een vijandelijk leger de jungle van Donkey Kong binnenvalt om alle bananen te roven, weet je dat ze problemen met die grote gorilla gaan krijgen. Aangemoedigd door zijn rammelende maag en gesteund door zijn dierlijke vrienden, gaat de boze aap terughalen wat van hem is. Ondertussen bevrijdt hij ook nog even de koninkrijken die hij passeert. Het wordt niet gemakkelijk om al dat gele fruit te vinden. De bananen liggen echt op de gekste plekken in de gevarieerde platformlevels, en niet zelden zijn er speciale, bewegingsgestuurde acties nodig om ze te kunnen bereiken.

Achterwaartse salto's en Wall Jumps helpen Donkey elk platformpje te bereiken, terwijl de daverende Ground Pound zowel zijn vijanden als bepaalde delen van het landschap kan vernietigen - zodat misschien weer wat nieuwe bananen tevoorschijn springen. Het krachtigste wapen dat DK kan gebruiken is de supersterke Sound Wave, een aanval die vijanden kan treffen, projectielen kan terugkaatsen en een magnetische aantrekkingskracht heeft op de bananen in zijn buurt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Donkey Kong Country Returns

Twee van de beroemdste - en harigste - videogamehelden ter wereld beleven in december een knallende comeback in Donkey Kong Country Returns. Voor het eerst kunnen twee spelers nu ook tegelijk aan de slag met Donkey Kong en Diddy Kong. Donkey Kong Country Returns verschijnt exclusief voor het Wii-systeem.

Spelers kunnen genieten van de zijwaarts scrollende platformactie waar de serie bekend om staat. Het spel is uitgerust met nieuwe levels en spectaculaire graphics, terwijl de gameplay nieuwe diepte krijgt door optimaal gebruik van wondermooie 3D-omgevingen. Zowel oude fans als nieuwe spelers zullen direct worden gegrepen door de swingende actie.

€ 24.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Call of Duty Modern Warfare 3

In 2011 begint de hardste oorlog ooit, Call Of Duty Modern Warfare 3 gaat de shooter worden die elke fan van de serie gaat verassen met een geweldige nieuwe ervaring.

Er staat een derde wereld oorlog op het punt van beginnen, de missie, verdedig en herover! In Modern warfare 3 zul je strijden in verschillende grote steden. New york in Amerika, London in Engeland, Berlijn in Duitsland en Parijs in Frankrijk.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker is een avontuur waarin je op pad gaat met Max. Hij heeft een magische oranje marker waarmee hij de omgeving kan beïnvloeden. Zo kan hij een trappetje tekenen om een hoger gelegen platform te bereiken. Hierdoor kan hij zichzelf een weg banen door de platformlevels.

Er kan niet teveel getekend worden, want de inkt van de marker kan opraken. Om dan weer te kunnen tekenen, moeten eerst getekende objecten weer weggegumd worden. De inkt die je daarmee verdient, kan gebruikt worden om weer nieuwe dingen te tekenen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Dream Pinball

Dream Pinball 3D is de nieuwste pinball sensatie voor op je Nintendo Wii en DS. Met 6 uitdagende tafels die tot het uiterste gaan. Dream Pinball 3D is technisch van hoogstaand niveau.

Met o.a. keuze uit 6 verschillende speelballen, gemaakt van verschillende materialen, elk met hun eigen speelstijl en kwaliteiten. En samen met het 3D spectaculaire geluid, realistische tilt functie en blur effecten zorgt deze game voor de beste pinball ervaring!

- 6 verschillende tafels met een eigen thema
- 6 verschillende speelballen
- Multi-ball met maximaal 3 ballen tegelijk
- Spectaculaire particle effects en motion-blur effects
- Verbluffende graphics en gameplay: briljante licht effecten dankzij de HDRI-textures
- Aparte geluiden en muziek voor iedere flipperkast
- Multiplayer tot 4 spelers op Wii en 2 spelers op DS
- 6 dynamische en een vaste camera positie

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Crazy Mini Golf 2

Crazy Mini Golf is een midgetgolfgame voor beginnende en meer ervaren gamers. Er zijn dan ook twee verschillende manieren van slaan. De ene is simpelweg een kwestie van drukken op de juiste knoppen, de andere benadering is realistischer. Richting en kracht zijn daarbij helemaal afhankelijk van de beweging die jij maakt met de Wii-afstandsbediening.

In Crazy Mini Golf zijn 74 verschillende holes verdeeld over vier maffe gebieden. Bovendien kun je verschillende modi spelen, zoals Single Hole waarin je een enkele losse hole kunt spelen, Championship Challenge en de belangrijkste modus Crazy Golf Tour. De golfer waarmee je speelt kun je bovendien helemaal zelf ontwerpen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product