Batman Arkham City

In Batman: Arkham City neemt Batman het opnieuw op tegen de gestoorde Joker, die samen met zijn handlangers de stad Gotham City terroriseert. Er is inmiddels een jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit het vorige deel, Batman: Arkham Asylum, en de gevangenen hebben nu vrij spel in de stad.

Het is aan Batman om de straten van Arkham weer te ontdoen van al het gespuis. Terwijl hij waakt over de stad, raakt hij verwikkeld in een plan van schurk Two-Face om Catwoman te vermoorden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Xbox 360 Games
Product
 


Crash of the Titans

In een duister plot hebben de aartsvijanden van Crash, Neo en Nina Cortex, de wezens van het eiland van Crash verandert in monsterlijke gedrochten. De gestoorde en rare Crash Bandicoot lukt het om de controle te krijgen over de enorme monsters en hun enorme krachten tegen elkaar te gebruiken. In Crash of the Titans vecht je dus niet alleen tegen vijftien verschillende monsters, maar ook als deze monsters. Je kunt bovendien hun speciale vaardigheden gebruiken. Sommige monsters kunnen bijvoorbeeld vuur spuwen en anderen kunnen de aarde doen trillen met enorme slagen.

Crash heeft voor het eerst de beschikking over een acrobatisch vechtsysteem. Hij kan slaan en vliegende schoppen uitvoeren, hij heeft meerdere soorten aanvallen en kan aanvallen bovendien blokkeren. Bovendien kun je nieuwe aanvallen en vechtcombinatie's vrijspelen. Bovendien kan Crash nu in bomen klimmen, aan touwen slingeren, van springborden springen en meer. Bovendien kan hij Aku Aku op de grond gooien en op hem surfen en skaten.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Pro Cycling Manager 2017

Verover de gele trui!

Ervaar de beproevingen van de Tour de France en verover de felbegeerde gele trui. Speel als een van de grootste wielrenners op de adembenemende etappes van La Grande Boucle : val aan, geef orders aan je teamgenoten, kies de beste lijn, beheer je uithoudings vermogen en maak de juiste beslissingen om je team naar de top van het klassement te leiden.

€ 5.99

Meerinformatie

Tweedehands producten PC Gaming Games
Product
 


Strijd der Giganten Dragons

Heel lang geleden leefden draken en mensen samen in vrede. Maar de mens was uit op de schatten die de draken bewaakten. De mensheid wilde de macht en rijkdommen. Natuurlijk verraadde de mensheid de draken. Het land werd opgedeeld in vier elementen om op die manier de draken te scheiden van elkaar. Wanneer de draken samenkomen, zijn ze immers veel krachtiger. In Strijd der Giganten: Dragons speel jij één van de draken en is het jouw taak om de 125 geheime juwelen te verzamelen en om op die manier het rijk der draken weer samen te brengen.

Strijd der Giganten: Dragons is geheel Nederlandstalig en hierdoor voor een breed publiek geschikt. Wanneer je aan Strijd der Giganten: Dragons begint heb je de keuze uit één van de vier drakenfamilies; vuur, ijs, wind en aarde. Je kunt je eigen draak samenstellen door zelf de kleur en vorm te bepalen. Vervolgens ga je op avontuur en vlieg je stad en land af om verschillende soorten draken te vinden. Draken zijn niet alleen je vriend, want sommige draken werken ook tegen je. Je kunt hun zwaktes ontdekken naar de gevonden edelstenen te gebruiken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Levende Rivier

Vaar mee met de man in zijn kano. Op zijn tocht dwars door Nederland, van Lobith tot de Noordzee. De Rijn, één van de machtige aders die ons Nederland hebben gemaakt en gevormd. Een land van water. De rivieren die ons land doorsnijden zijn zoveel meer dan alleen een bak met water die soms vol is en dan weer leeg. Het zijn kraamkamers vol met leven, met zonsondergangen en zonsopgangen die je hart doen overslaan en met een verrassing achter elke rietkraag. Waar mensenhanden hard hebben gewerkt; nevengeulen, overstromingsvlaktes, ontpolderingen. Inrichtingsmaatregelen die vaak vele positieve effecten hebben op alles wat groeit en bloeit.

De Levende Natuur is een pure natuurdocumentaire in vier etappes. Via persoonlijke persoonlijke memoires gaat Ruben elke keer verder de rivier af. Een expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs de onbekende waterwegen. Vastgelegd in hoge kwaliteit natuurbeeld met alle planten en dieren die hij tegenkomt. Hij brengt dit in enthousiasme dichtbij. Word zijn reisgenoot.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Blu ray Documentaires
Product
 

Gabrielle's Ghostly Groove 3D

Gabrielle's Ghostly Groove is een avonturen game voor de 3DS. De heldin heeft een slechte dag. Ze heeft haar ziel uit haar lichaam verdreven in een hoestbui.

Ze moet nu trachten om die er weer in te krijgen, daarvoor moet ze tot naar Monster Town, daar waar alle monsters s'nachts weer tot leven komen, ze moet danspassen uitvoeren om de mensen schrik aan te jagen en zo in haar missie te slagen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo 3DS Games
Product
 

Kart Challenge (pocket price midas)

Kart Challenge is a Racing game, developed by Interactive Entertainment and published by Midas Interactive Entertainment, which was released in 2000.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 1 Games
Product
 

Rainbow Six Siege Advanced Edition

Tom Clancys Rainbow Six: Siege (Advanced Edition) Inhoud:

- Tom Clancys Rainbow Six: Siege.
- 10 Outbreak Collection packs*, met daarin voorwerpen van de tijdelijk verkrijgbare Outbreak Collection.
- 600 R6 Credits.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Xbox One Games
Product
 

Prince of Persia Rival Swords (platinum)

Is de prins sterk genoeg om zijn slechte alter ego te bestrijden, nu zijn nieuwe liefde Kaileena wordt gedwongen het Zand der Tijd te gebruiken?
- Bevat alle content uit Prince of Persia: The Two Thrones voor de Playstation 2 (inclusief verhaallijnen, filmpjes, wagenraces, enz.)
- Drie gloednieuwe wagenrace-levels, te spelen vanuit het hoofdmenu
- Nieuwe speltype Race voor meerdere spelers, inclusief prins vs. prins

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Tekken 4

Tekken 4 laat weinig te wensen over. Nieuwe personages. verbeterde graphics. nieuwe spelvarianten en ook nog eens meer diepgang in de beproefde beat em up gameplay. Het resultaat is een compleet vechtspel dat er fantastisch uitziet en minstens zo goed speelt.

De nieuwe. claustrofobische levelontwerpen geven de gameplay een fris. tactisch tintje. terwijl er nog genoeg grote. open arenas zijn voor het klassieke vechtgevoel. Waar je voorkeur ook naar uitgaat. iedere speler zal wel een spelfiguur vinden dat aansluit bij zijn wensen. Dankzij de spelvarianten Training en Practice. is er alle ruimte om eindeloos te oefenen op special moves en andere gevechtstechnieken.

Al met al is Tekken 4 het ultieme vechtspel geworden. in ieder geval totdat Tekken 5 verschijnt.Kenmerken:- 19 speelbare spelfiguren. zowel oude favorieten als nieuwe gezichten- Neem het tegen diverse tegenstanders tegelijk op in de zijwaarts scrollende spelvariant Tekken Force- Waanzinnig mooie nieuwe achtergronden en krappe omgevingen voor meer tactische diepgang.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 2 Games
Product
 

Skylanders Giants Swarm

- Soort: Giant Skylander Figure
- Element: Lucht
- Vaardigheid (Max 150): Kracht 110, Pantser 150, Behendigheid 80, Geluk 50
- Compatibel met: Imaginators, Superchargers, Trap Team, Swap Force, Giants

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Merchandise Game Merchandise
Product
 

Heavy Rain (Move Edition)

Heavy Rain laat zich lastig beschrijven. Deze filmachtige thriller ontwikkelt zich geleidelijk en komt uit de koker van Quantic Dream, de ontwikkelaar van het veelgeprezen Fahrenheit voor PlayStation 2. De game behandelt verschillende volwassen thema's en bezit een intelligent plot en sterke verhaallijnen die draaien om een complexe morele kwestie.

Je kruipt in de huid van diverse personages met verschillende achtergronden, motieven en vaardigheden in een wereld die wordt gevormd door vertakkende verhaallijnen. Jouw acties en beslissingen bepalen het verloop van het verhaal.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Tales of the World Radiant Mythology

De RPG game Radiant Mythology speelt zich af in de wereld van Terejia. Demonen van een andere wereld zijn binnengedrongen. Mensen zijn uit hun huis verdreven. Een grote boom beschermd het leven op Terejia maar de boom verliest langzaam kracht.

Met zijn laatste kracht produceert hij de hoofdrolspeler in deze game: Jou! Spelers kunnen het eigen karakter vormgeven. Kies je naam, kleding, gezicht en zelfs je stem. Aan jou om de wereld te redden!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Super Soccer

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Super Nintendo games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

Let op: doosje en handleiding van deze game zijn mogelijk in een andere taal(Italiaans), de game is volledig in het Engels.

Super Soccer brengt realistische voetbal actie naar de Super Nintendo. Uniek aan deze game is het mode 7 3d aanzicht vanuit de speler, tevens was dit het eerste voetbalspel voor de Super Nintendo. Speel tegen een vriend of speel een uitdagend toernooi tegen de beste teams ter wereld!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Super Nintendo Games
Product
 

Dave Mirra BMX Challenge

Met twaalf verschillende bikes en dertien verschillende banen geeft Dave Mirra BMX Challenge voor de Sony PSP veel afwisseling. Creeer je eigen karakter die race of trick georienteerd zijn. Veel fietsplezier!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Disney Infinity Portal

Let op: game software en Disney Infinity figuren niet inbegrepen!

Bevat:
- USB Portal

Te gebruiken met:
- Disney Infinity 1.0

Werkt op:
- Nintendo Wii
- Nintendo WiiU
- Playstation 3
- Playstation 4

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Xbox 360 Accessoires
Product
 

Super Mario Galaxy 2 Limited Edition Guide

Kom achter alle geheimen van de game met deze vette Strategy Guide!

€ 13.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Strategy Guides Boeken
Product
 

Pro Rally

Haal het uiterste uit je racewagen en ervaar de emotie, snelheid en spanning van het rallycircuit, nu op de Nintendo Gamecube!

- 20 officiële racewagens.
- A-klasse en legendarische racewagens, zoals de Peugeot 206, Toyota Corolla, Mitsubishi Lancer Evolution VII en Citroën Xsara Kit Car.
- 48 internationale rallycircuits.
- Race over meer dan 175 km rallycircuit in 8 verschillende landen, met uiteenlopende wedstrijden en verschillende weersomstandigheden.
- Realistische racewagens, foto-realistische structuren en schaduwen, een gedetailleerde omgeving en geweldige replays.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten GameCube Games
Product
 

Underworld

Selene is een vampier die met haar clan al jaren onder de mensheid leeft. Haar taak, als 'Death Dealer', neemt ze uiterst serieus en haar doel is om uiteindelijk hun grootste vijand, 'The Lycans' (weerwolven), uit te roeien. Een strijd die al eeuwen duurt, maar welke door de tussenkomst van een mens een mysterieuze wending zal krijgen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Blu ray Films
Product
 


International Karate 2000 (losse cassette)

International Karate 2000 wijst jou de rol toe als toekomstige meester in de oude gevechtskunst! Je begint als groentje met een witte band. Naarmate je meer en sterkere tegenstanders verslaat, verwerf je steeds een andere band-kleur om uiteindelijk de hoogste prijs te behalen- de zwarte band! Met 28 karatekaaEUR(TM)s, 17 internationale omgevingen en veel verschillende toernooimodes een echte klapper!

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Color Games
Product
 

Spintires MudRunner American Wilds

Spintires: MudRunner - American Wilds is de ultieme versie van de indie-hit Spintires: MudRunner, inclusief alle DLC die al is uitgebracht, evenals de komende uitbreiding van American Wilds die je gameplay-ervaring nog verder zal stimuleren! Zet jezelf op de bestuurdersstoel en neem krachtige terreinvoertuigen in extreme landschappen met ongelooflijke fysica met alleen een kaart en kompas als leidraad.

American Wilds wordt geleverd met lang verwachte toevoegingen, waaronder 2 nieuwe sandbox-kaarten die zijn geïnspireerd op de ruige gebieden Montana en North Dakota, nieuwe uitdagingen en belangrijker nog negen van de meest iconische Amerikaanse voertuigen van merken zoals Western Star, Hummer en Chevrolet.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 4 Games
Product