Batman Arkham City

In Batman: Arkham City neemt Batman het opnieuw op tegen de gestoorde Joker, die samen met zijn handlangers de stad Gotham City terroriseert. Er is inmiddels een jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit het vorige deel, Batman: Arkham Asylum, en de gevangenen hebben nu vrij spel in de stad.

Het is aan Batman om de straten van Arkham weer te ontdoen van al het gespuis. Terwijl hij waakt over de stad, raakt hij verwikkeld in een plan van schurk Two-Face om Catwoman te vermoorden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Xbox 360 Games
Product
 


Crash of the Titans

In een duister plot hebben de aartsvijanden van Crash, Neo en Nina Cortex, de wezens van het eiland van Crash verandert in monsterlijke gedrochten. De gestoorde en rare Crash Bandicoot lukt het om de controle te krijgen over de enorme monsters en hun enorme krachten tegen elkaar te gebruiken. In Crash of the Titans vecht je dus niet alleen tegen vijftien verschillende monsters, maar ook als deze monsters. Je kunt bovendien hun speciale vaardigheden gebruiken. Sommige monsters kunnen bijvoorbeeld vuur spuwen en anderen kunnen de aarde doen trillen met enorme slagen.

Crash heeft voor het eerst de beschikking over een acrobatisch vechtsysteem. Hij kan slaan en vliegende schoppen uitvoeren, hij heeft meerdere soorten aanvallen en kan aanvallen bovendien blokkeren. Bovendien kun je nieuwe aanvallen en vechtcombinatie's vrijspelen. Bovendien kan Crash nu in bomen klimmen, aan touwen slingeren, van springborden springen en meer. Bovendien kan hij Aku Aku op de grond gooien en op hem surfen en skaten.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Pro Cycling Manager 2017

Verover de gele trui!

Ervaar de beproevingen van de Tour de France en verover de felbegeerde gele trui. Speel als een van de grootste wielrenners op de adembenemende etappes van La Grande Boucle : val aan, geef orders aan je teamgenoten, kies de beste lijn, beheer je uithoudings vermogen en maak de juiste beslissingen om je team naar de top van het klassement te leiden.

€ 5.99

Meerinformatie

Tweedehands producten PC Gaming Games
Product
 


Strijd der Giganten Dragons

Heel lang geleden leefden draken en mensen samen in vrede. Maar de mens was uit op de schatten die de draken bewaakten. De mensheid wilde de macht en rijkdommen. Natuurlijk verraadde de mensheid de draken. Het land werd opgedeeld in vier elementen om op die manier de draken te scheiden van elkaar. Wanneer de draken samenkomen, zijn ze immers veel krachtiger. In Strijd der Giganten: Dragons speel jij één van de draken en is het jouw taak om de 125 geheime juwelen te verzamelen en om op die manier het rijk der draken weer samen te brengen.

Strijd der Giganten: Dragons is geheel Nederlandstalig en hierdoor voor een breed publiek geschikt. Wanneer je aan Strijd der Giganten: Dragons begint heb je de keuze uit één van de vier drakenfamilies; vuur, ijs, wind en aarde. Je kunt je eigen draak samenstellen door zelf de kleur en vorm te bepalen. Vervolgens ga je op avontuur en vlieg je stad en land af om verschillende soorten draken te vinden. Draken zijn niet alleen je vriend, want sommige draken werken ook tegen je. Je kunt hun zwaktes ontdekken naar de gevonden edelstenen te gebruiken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Gabrielle's Ghostly Groove 3D

Gabrielle's Ghostly Groove is een avonturen game voor de 3DS. De heldin heeft een slechte dag. Ze heeft haar ziel uit haar lichaam verdreven in een hoestbui.

Ze moet nu trachten om die er weer in te krijgen, daarvoor moet ze tot naar Monster Town, daar waar alle monsters s'nachts weer tot leven komen, ze moet danspassen uitvoeren om de mensen schrik aan te jagen en zo in haar missie te slagen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo 3DS Games
Product
 

Kart Challenge (pocket price midas)

Kart Challenge is a Racing game, developed by Interactive Entertainment and published by Midas Interactive Entertainment, which was released in 2000.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 1 Games
Product
 

Rainbow Six Siege Advanced Edition

Tom Clancys Rainbow Six: Siege (Advanced Edition) Inhoud:

- Tom Clancys Rainbow Six: Siege.
- 10 Outbreak Collection packs*, met daarin voorwerpen van de tijdelijk verkrijgbare Outbreak Collection.
- 600 R6 Credits.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Xbox One Games
Product
 

Prince of Persia Rival Swords (platinum)

Is de prins sterk genoeg om zijn slechte alter ego te bestrijden, nu zijn nieuwe liefde Kaileena wordt gedwongen het Zand der Tijd te gebruiken?
- Bevat alle content uit Prince of Persia: The Two Thrones voor de Playstation 2 (inclusief verhaallijnen, filmpjes, wagenraces, enz.)
- Drie gloednieuwe wagenrace-levels, te spelen vanuit het hoofdmenu
- Nieuwe speltype Race voor meerdere spelers, inclusief prins vs. prins

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Heavy Rain (Move Edition)

Heavy Rain laat zich lastig beschrijven. Deze filmachtige thriller ontwikkelt zich geleidelijk en komt uit de koker van Quantic Dream, de ontwikkelaar van het veelgeprezen Fahrenheit voor PlayStation 2. De game behandelt verschillende volwassen thema's en bezit een intelligent plot en sterke verhaallijnen die draaien om een complexe morele kwestie.

Je kruipt in de huid van diverse personages met verschillende achtergronden, motieven en vaardigheden in een wereld die wordt gevormd door vertakkende verhaallijnen. Jouw acties en beslissingen bepalen het verloop van het verhaal.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Tales of the World Radiant Mythology

De RPG game Radiant Mythology speelt zich af in de wereld van Terejia. Demonen van een andere wereld zijn binnengedrongen. Mensen zijn uit hun huis verdreven. Een grote boom beschermd het leven op Terejia maar de boom verliest langzaam kracht.

Met zijn laatste kracht produceert hij de hoofdrolspeler in deze game: Jou! Spelers kunnen het eigen karakter vormgeven. Kies je naam, kleding, gezicht en zelfs je stem. Aan jou om de wereld te redden!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Super Soccer

Koopt u deze game nieuw? Veel uitgevers leverden destijds de Super Nintendo games uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

Let op: doosje en handleiding van deze game zijn mogelijk in een andere taal(Italiaans), de game is volledig in het Engels.

Super Soccer brengt realistische voetbal actie naar de Super Nintendo. Uniek aan deze game is het mode 7 3d aanzicht vanuit de speler, tevens was dit het eerste voetbalspel voor de Super Nintendo. Speel tegen een vriend of speel een uitdagend toernooi tegen de beste teams ter wereld!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Super Nintendo Games
Product
 

Dave Mirra BMX Challenge

Met twaalf verschillende bikes en dertien verschillende banen geeft Dave Mirra BMX Challenge voor de Sony PSP veel afwisseling. Creeer je eigen karakter die race of trick georienteerd zijn. Veel fietsplezier!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Pro Rally

Haal het uiterste uit je racewagen en ervaar de emotie, snelheid en spanning van het rallycircuit, nu op de Nintendo Gamecube!

- 20 officiële racewagens.
- A-klasse en legendarische racewagens, zoals de Peugeot 206, Toyota Corolla, Mitsubishi Lancer Evolution VII en Citroën Xsara Kit Car.
- 48 internationale rallycircuits.
- Race over meer dan 175 km rallycircuit in 8 verschillende landen, met uiteenlopende wedstrijden en verschillende weersomstandigheden.
- Realistische racewagens, foto-realistische structuren en schaduwen, een gedetailleerde omgeving en geweldige replays.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands producten GameCube Games
Product
 


International Karate 2000 (losse cassette)

International Karate 2000 wijst jou de rol toe als toekomstige meester in de oude gevechtskunst! Je begint als groentje met een witte band. Naarmate je meer en sterkere tegenstanders verslaat, verwerf je steeds een andere band-kleur om uiteindelijk de hoogste prijs te behalen- de zwarte band! Met 28 karatekaaEUR(TM)s, 17 internationale omgevingen en veel verschillende toernooimodes een echte klapper!

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Gameboy Color Games
Product
 

Ace Combat 3

Ace Combat 3: Electrosphere is a Simulation game, developed and published by Namco, which was released in Japan in 1999.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 1 Games
Product
 

Spintires MudRunner American Wilds

Spintires: MudRunner - American Wilds is de ultieme versie van de indie-hit Spintires: MudRunner, inclusief alle DLC die al is uitgebracht, evenals de komende uitbreiding van American Wilds die je gameplay-ervaring nog verder zal stimuleren! Zet jezelf op de bestuurdersstoel en neem krachtige terreinvoertuigen in extreme landschappen met ongelooflijke fysica met alleen een kaart en kompas als leidraad.

American Wilds wordt geleverd met lang verwachte toevoegingen, waaronder 2 nieuwe sandbox-kaarten die zijn geïnspireerd op de ruige gebieden Montana en North Dakota, nieuwe uitdagingen en belangrijker nog negen van de meest iconische Amerikaanse voertuigen van merken zoals Western Star, Hummer en Chevrolet.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 4 Games
Product
 

Fifa 2008

In FIFA 08 krijg je meer actie voorgeschoteld dan ooit. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om als een echte voetbalprof te spelen. Stap in de schoenen van een prof via het nieuwe speltype Speel als prof: Teamspel-seizoen. In dat speltype word je uitgedaagd dezelfde onderdelen van het spel onder de knie te krijgen als een echte voetbalprof: van positie kiezen en tackelen tot het spel 'lezen' en passen.

Ga het veld op met een zelf ontworpen speler om een hele wedstrijd als die voetballer te spelen en groei in de loop van het seizoen uit tot een topspeler. Nooit eerder heb je voetbal op deze manier kunnen ervaren: je vaardigheden een voor een verbeteren, net als een echte prof.

€ 0.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Sony PSP Games
Product
 

Pac Man Collection (losse cassette)

Je kunt niet een, niet twee, maar vier complete Pac-Man-games vol vermaak vinden in deze bundel van speelhalklassiekers, die oorspronkelijk is uitgebracht voor de Game Boy Advance.

Speel de legendarische originele Pac-Man, de snelle en hectische puzzelgame Pac-Attack, het driedimensionale Pac-Mania (waarin je voor het eerst ook kon springen!), en Pac-Man Arrangement: een speciale versie van het origineel met nieuwe 3D-levels, speciale acties, nieuwe power-ups en zelfs een vijfde spook dat zich kan kruisen met andere spoken om nieuwe, gevaarlijke hybridespoken te creëren!

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands producten GameBoy Advance Games
Product
 

NBA Live '99

The Soul of Hoops comes to LIFE on the N64! Featuring classic NBA live gameplay, new high-flying Arcade mode, authentic high-res NBA arenas, All-Star action and 3-point shootouts! Real-life player reactions with Pro-Action AI. Real NBA motion captured moves. Create, trade, sign and release players. All the teams, all the players!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands producten Playstation 1 Games
Product
 

The Legend of Spyro Dawn of the Dragon (losse cassette)

Drie lange jaren zijn verstreken sinds Spyro en Cynder kwamen vast te zitten in het kristal. Sindsdien heeft Malefor zijn kwade krachten losgelaten op de wereld. In dit derde hoofdstuk van de heldentrilogie, Legend of Spyro, moet Spyro zijn bestemming volbrengen en het opnemen tegen de Duistere Meester.

Terwijl het kwaad zich over de wereld verspreidt, moeten Spyro en Cynder nieuwe mogelijkheden aanboren en hun werkelijke krachten ontketenen om Malefor te verslaan en te voorkomen dat hij de wereld vernietigt.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Star Fox Adventures (player's choice)

Voor het eerst stapt Fox McCloud in zijn Arwing en komt naar de Nintendo GameCube in een geheel nieuw avontuur. Acht jaar na de nederlaag van Andross ontdekt het Star Fox team een prachtige prehistorische planeet die door een duistere tiran, General Scales, wordt overheerst.

Je bestuurt de Star Fox leider Fox McCloud om de bewoners uit de kwade greep van Scales te bevrijden en de vrede in dit oude paradijs te herstellen. Star Fox Adventures vindt plaats in een ruime 3-D wereld vol vreemde scènes, hersenkrakende puzzels en intense actie.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands producten GameCube Games
Product